top of page

ACCESS BARS NEDİR?


Gary Dougless'ın kurucusu olduğu Access Consciousness'in temel eğitimidir. Başımızda hayatın belli alanlarını temsil eden ve 'bar' denilen 32 tane enerji noktaları bulunur. Barlar şimdiye kadar herhangi bir konuda sahip olduğumuz tüm düüncelerin, fikirlerin, görüşlerin, kararların ve inançların elektromanyetik yüklerinin depolandığı yerlerdir. Barların örnek adları; şifa, beden, kontrol, farkındalık, yaratıcılık, cinsellik...

Bu bar noktalarına hafirçe dokunarak, yaşamımızda o noktalarda bugüne dek sıkışmış olan enerjiler açığa çıkmaya başlar. 5000-10.000 bin yıllık birikmiş yargıların, beklentilerin, bakış açılarının açığa çıkmaya başlaması ile enerjimiz de değişmeye başlar.

Barlarımızı çalıştırdıkça zihinden değil, öz bilincimizden işlemeye başlarız. Bunu düzenli olarak uyguladığımız zamanda da titreşimimiz de değişmeye başlar. Böylece geçmiş bağlılığımız ya da gelecek kaygılarımız elimine olmaya başlar ve 'An'da' yaşamaya başlarız.

1 tam gün süren bu eğitimin herhangi bir ön koşulu yoktur. Sadece dönüşümü arzu ediyor olmalısınız. Çocuklar da dahil, kendini seçen ve kendine yatırım yapmak isteyen herkes bu eğitime katılabilir.

Eğitimde teorik bilgilerin yanı sıra uygulama da öğretilir. 15 yaşa kadar ücretsizdir. 16-17 yaş % 50 indirimlidir.

Kendini seçenlerden olmak için bekleriz...

44 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page